Congräs

Program 19 nov 2016

Programmet är preliminärt och kommer att skrivas om fullständigt. Vinst är inte garanterat, likheter med existerande personer är osannolikt men underhållande.

TidAktivitetBeskrivning
15:00Kongress­invignings­cermoniKongressen invigs med pompa och ståt. Kanoner och fyrverkerier, eller kanske ett kortare tal på högst 4h samt en skål för Club Cosmos.
15:15Oplanerad aktivitetVi smider lömska planer så gott vi kan, men har ännu inte lyckats fylla det här hålet i planeringen.
16:00ÖlprovningProvning av öl, eventuellt inklusive te och andra drycker. Dock inte ginprovning, då får man vara bra en-vis.
17:00Presentation om tidA.R. Yngve håller en presentation på ämnet tid.
18:00PausUppehåll för mat (2h)
20:00FilmvisningDet till viss del okända mästerverket "De sjönko med stövlarna på" visas.
21:00Bokpresentation och magdansGlenn presenterar böcker och förevisar magdans. Eventuellt gör han endast en av dessa aktiviter. Efter presentationen hålls det panel på temat gräsliga böcker.
22:00Diskussion om SF i film och mingel med MingKejsar Ming den Hänsynslöse förevisar sina bästa mingeltips medan vi diskuterar SF i film nuförtiden och framtiden för fan-film. Har vi måhända någon ny fan-film på lut? Har någon eller några skrivit ett gediget manus under kongressen?
23:00AvslutningMedlemmarna diskas och förbereds för hemfärd.
24:00UtkastningMedlemmarna skickas hem med katapult.
25:00???Ingen vet.
26:00??!!?Inte ens Ingen vet!